Børnedans i hiphop

Hiphop dans for børn er meget populært , og er efterhånden blevet yderst udbredt blandt børn i alle aldre især i Lyngby, Søborg, Bagsværd og sådan set alle steder i København. Vi ser generelt en stigende interesse indenfor hip hop børnedans, og har derfor meget stort fokus på netop denne stilart. Hiphop er en sej og sjov dansestil, der kan danses af alle aldre ligegyldigt om det er drenge eller piger. HipHop er også en dans for voksne, så tøv ikke med at tilmelde dig til hiphop, også selvom du ikke er barn. Vi stiler efter at sørge for, at der er dans for alle børn i Købehavns området især i Søborg hvor vi holder til, og skal du tilmelde dit barn, så er hip hop børnedans hos ALDANS en sikker vinder.

Vores børnedansere elsker at være med, og elsker især at danse hiphop og disco.

Vores lokale dansesamfund er hovedsageligt bygget op omkring alle vores glade børnedansere og hjælpsomme forældre. Hos ALDANS har du om du er barn eller forælder, altid nogen at snakke med eller noget at læse i. Holder du ovenikøbet til i nærområdet til Lyngby, Søborg, Bagsværd eller lignende, så er ALDANS klart stedet, hvor dit barn bør lære at danse.

Børnedans i disco, mgp og meget mere

Vi tilbyder mini Disco, Hiphop, MGP, Ramasjang, gymnastik/akrobatik for skolens yngste elever. Vi anvender moderne pædagogiske principper og skaber interessen for at bevæge sig rytmisk i takt til musikken, som er en blanding mellem moderne MGP musik og populært børnemusik. Vi indøver enkle og grundlæggende dansetrin og styrker børnenes motorik og rytmesans. Undervisningen af de yngste børn i børnedans foretages af særdeles dygtige børneundervisere med mindst 15 års erfaring.

Vi har også forældre barn gymnastik og dans, som starter helt nede i 2 års alderen. Vores forældre barn hold går ud på, at forældrene får lov til at være med til at danse med børnene, så er dit barn ikke helt gammelt nok til at danse selv endnu, så prøv vores forældre barn hold.

Vi synes at det er rigtig vigtigt, at børnene får lov til at røre sig, og hvad er bedre end at danse?