Malene Rostgaard Rasmussen (MR) er opvokset på ALDANS, hvor hun selv startede som 2,5 årig. Hun er god til at undervise alle, lige fra børn til voksne, og hun er altid at finde med et smil på læben og god energi. Malene var i mange år konkurrencedanser og opnåede flotte resultater både nationalt og internationalt ved bla. Verdens- samt Europamesterskaberne. Malene har de seneste år været underviser for vores konkurrence dansere og har opnået mange flotte resultater.

I 2014 tog Malene hiphop uddannelsen “The 1 Year Hipdrop Dance Education” i Malmø hvor hun i et helt år blev trænet af de bedste instruktører fra både ind- og udland. Denne uddannelse sluttede af med et forløb på 2 måneder i LA.

I en alder af 14-16 år medvirkede Malene i DR’s tv-serie “Isa’s Stepz” hvor hun havde hovedrollen som Isabella. Hun har ligeledes deltaget i mange dansejobs, modeshows, musicals, reklamefilm mm.

Malene skal nu ud og prøve kræfter med udlandet som danser og flytter til London, foreløbigt fra september 2019 til januar 2020. Vi glæder os rigtigt meget på Malenes vegne. Vi tror, at det bliver super spændende, og vi håber, at hun må få opfyldt alle sine forventninger.  Malene vil stadig være tilknyttet danseskolen,  af og til undervise enkelte hold og lave workshops når hun er hjemme på besøg. I perioden, hvor Malene er væk, vil hendes hold blive overtaget af en anden, dygtig, lærer. Når Malene vender tilbage i januar, vil hun i samarbejde med den anden lærer genoptage undervisningen af sine hold.

Malene Rasmussen