Malene Rasmussen

Malene Rasmussen

Malene Rostgaard Rasmussen (MR) er opvokset på ALDANS, hvor hun selv startede som 2,5 årig. Hun er god til at undervise alt fra børn til voksne, og hun er altid at finde med et smil på læben og god energi. Malene var i mange år konkurrencedanser og opnåede flotte resultater både nationalt og internationalt ved bla. Verdens- samt Europamesterskaberne.

I 2014 tog Malene hiphop uddannelsen “The 1 Year Hipdrop Dance Education” i Malmø hvor hun i et helt år blev trænet af de bedste instruktører fra både ind og udland. Denne uddannelse sluttede af med et forløb på 2 måneder i LA.
I en alder af 14-16 år medvirkede Malene i DR’s tv-serie “Isa’s Stepz” hvor hun havde hovedrollen som Isabella. Hun har ligeledes deltaget i modeshows, musicals, reklamefilm mm.
Det seneste år er hun startet som koreograf og danser for “Guldpige” hvor de allerede nu har optrådt til forskellige store arrangementer så som Langelandsfestivalen & Club Awards. Malene undeviser mange af vores koncepthold, formationshold og ældre elever i den kommende sæson og er klar med en masse ny inspiration.
Malene Rasmussen