[vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”grid” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css_animation=””][vc_column][vc_column_text]Kære søde elever.
Tak for en super dejlig dag i eventyrets tegn i Farum Arena i går. I strålede som stjerner og smittede os alle med jeres danseglæde, og vi kunne ikke være mere tilfredse og stolte. Også en stor tak til publikum for fantastisk opbakning til danserne og til os. Endelig tak til alle vores instruktører for en engageret og professionel indsats og nogle virkelig flotte dansenumre. Hold øje med http://www.aldansefoto.dk, hvor der snart kommer fotos af festlighederne.

Mange kærlige dansehilsner fra Charlotte og Jette.[/vc_column_text][vc_separator type=”normal”][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”grid” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” padding_bottom=”30″ css_animation=””][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2243″ img_size=”full” qode_css_animation=””][/vc_column][/vc_row]