Dansesæsonen 2021/2022

Kære ALDANS elever.

Vi håber, I har haft en dejlig sommer, og vi glæder os til at byde jer velkommen til dansesæsonen 2021/2022, som begynder mandag d. 30. august.
Vi har oprettet hold i alle aldersgrupper, danse kategorier og sværhedsgrader, og vi vil hjælpe og guide bedst muligt de første par uger, til I finder præcis det/de hold, der passer til netop jer.
Hvis I er i tvivl, så spørg endelig på mail al-dans@al-dans.dk eller ring til os på 39698080.

Du kan fortsat tilmelde dig hold via vores hjemmeside, www.al-dans.dk

Din anbefaling er fortsat den bedste reklame, vi kan få, så skulle I have familie, venner eller bekendte, som er interesserede i at danse, så ring eller mail endelig for program.

Vi er rigtig glade for at corona situationen er bedre, men vi vil fortsat bede alle blive hjemme og blive testet, hvis man har symptomer. Der er håndsprit ved indgangen og rundt omkring i huset. Det er igen muligt at opholde sig i foyeren og vente områderne, nyde en kaffe eller snack fra cafeen, legerummet er åbent for de mindste og omklædningsrummene i kælderen kan også benyttes igen.

Vi vil den første måned sende børnene ud af havedørene, når dansetimerne slutter, for ikke at få for tæt trafik ved holdskifte.

Vi glæder os rigtig meget til at se jer igen, til mange sjove danseoplevelser!

Kærlige hilsner

Charlotte, Jette og lærerteamet.