Program 2017/18

Kære Alle.

Så ligger programmet for sæsonen 2017/18 klar til gennemsyn.

Tilmeldingen starter den 1. juli 2017 her på hjemmesiden, som til den tid vil være opdateret med alle de nye hold samt de nye informationer.

Som det fremgår af programmet, er Lyngby ikke nævnt. Samtidig vil man bemærke, at vi har fået en ekstra sal på Maskinvej.

Dette er fordi vi har valgt at lukke vores afdeling i Lyngby og udvide vores nye fantastiske dansehus i Søborg, samtidig med at vi giver stedet et større “face lift”.

I løbet af sommerferien bliver der indrettet en ny, stor, danse sal ved siden af sal 1 og 2. Udover dette vil vi udvide AL shoppen, indrette ny café , nyt børnerum og nyt teenagerum, således at faciliteterne på stedet bliver væsentligt forbedret for såvel elever som forældre. I alt beskedenhed vil vi påstå, at ALdans hermed bliver et af landets største og flotteste sammenhængende dansecentre.

Samtidig med dette har vi en lang række spændende dansetiltag i støbeskeen for både børn, teenagere og voksne i form af vores store, nye og spændende initiativer AL KIDS og AL STUDIOS.  Mere herom i løbet af sommeren. Allerede nu kan man gå ind og følge os på Instagram på: alkids.official og alstudios.official.

Vi ses til dans